Zdravko Čolić Fan Klub Forum

Zar se nismo shvatili - spot

Autor Tema: Zar se nismo shvatili - spot  (Pročitano 1236 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Emily

  • Administrator
  • *****
  • Poruke: 2417
  • Cura iz Zenice
    • Facebook
Zar se nismo shvatili - spot
« poslato: Oktobar 14, 2014, 12:13:27, CEST »
ŠAPAT NA SANTORINIJU: Zdravko Čolić snimio spot u Grčkoj

Na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot, oseti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi...

Zdravko Čolić početkom oktobra otputovao je na jedno od najlepših grčkih ostrva Santorini, gde je kao najavu svog novog spektakla u Kombank areni zakazanog za 12. decembar, snimio četvrti spot sa aktuelnog albuma "Vatra i barut", čija se premijera očekuje do kraja oktobra.

Jednu od najlepših balada sa albuma "Zar se nismo shvatili", čiju muziku i tekst potpisuje Maja Sar, a aranžman Nikša Bratoš, i ovog puta vizuelno će uobličiti reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keki, koji je Santorini odabrao zbog bele boje koja asocira na čistocu, jednostavnost i spokoj i nasuprot tome, opasnog vulkana na kom leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pesma.

Zdravko Čolić otkriva da je na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot, oseti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.

Uloga je dodeljena prelepoj manekenki Jeleni Knežić, koja je u sjajnoj kreaciji Bojane Ugrešić, plenila pažnju mnogobrojnih turista koji nisu krili svoje oduševljenje koristeći  svaki set da  se fotografišu, što je reditelju Kekiju stvaralo najveće probleme.

Kurir
A ljubav ko ljubav, jeftina i skupa, ko djecija igracka u mom srcu lupa !!!