Fan Klub - Zdravko Colic
 
 
Zdravko Colic - Fan Klub
Pocetna
O klubu
Clanovi
Licna karta
Biografija
Diskografija
Novosti
Intervjui
Izjave
Forum
Fotografije
Upoznavanje
Utisci
Download
Ostavite poruku
Chat
Kontakt
 
 
 

O Klubu

 

zašto baš Fan klub...

 

   Fan klub je osnovan decembra 2005.g. iz ljubavi prema Čoli, želje da mu se odužimo za sve predivne pesme, koncerte, trenutke, za to što postoji, iz želje da se najverniji fanovi upoznaju, druže i zajedno uživaju u Čolinim čarolijama. Pretraživajući internet uzduž i popreko nijedan fan klub nismo pronašli, niti smo čuli da postoji a  Čola sigurno zaslužuje svoj fan klub, kao i njegovi verni fanovi .

Krenuli smo polako, sa raznoraznim planovima koji su postepeno počeli da se realizuju, bez ičije pomoći, što nas je dodatno usporavalo.Tri puta je sajt korenito, drastično, menjao izgled kako bi imali što bolju internet prezentaciju.Fan sajt na kojem se mogu saznati razne informacije o Čoli polako se pretvarao u fan klub gde se okupljaju I druže najverniji Čolini fanovi. Postao je kutak za fanove koji lutaju po internetu u pokušaju da se pronađu, popričaju, razmene neka iskustva, fotografije, muziku i što je najvažnije da uživaju u dobrom društvu istomišljenika.

Za rad fan kluba su najzaslužniji par mladih entuzijasta koji su u klub uložili svu svoju ljubav prema Čoli, energiju, mnogo vremena, truda, želje I svega što su od sebe mogli dati kako bi se klub što više razvijao I bio sto dostojniji našem dragom Čoli.

Prvi zajednički koncert nam je bio na Marakani I od tada se trudimo da se organizujemo za svaki sledeci. Planiramo i štampanje članskih karata, majca, kalendara, blokčića, svega I svačega. Imamo jako puno planova I iznenadjenja koja ćemo otkriti kada za to dođe vreme.
 Sastajemo s vremena na vreme ali  sobzirom da smo svi iz različitih gradova, zemalja pa I kontinenata, lokacija se menja I na sastanke dolaze oni članovi koji su u tom trenutku u mogućnosti. Ono što je bitno je da kod svih članova postoji ljubav prema Čoli, da zajedno uživamo I doprinesemo uspešnom funkcionisanju fan kluba. Zahvaljujući fan klubu, mnogi članovi se upoznaju, druže, postaju jako dobri prijatelji, razumeju jedni druge, imaju najzad prijatelje sa kojima mogu istinski da uzivaju u Čolinim pesmama, koncertima…  

 
 

kako postati član...

 

  Sve što je potrebno da bi ste bili deo naše jedinstvene ekipe jeste da od srca volite Čolu i njegove pesme. Ne postoji nijedan drugi uslov niti obaveza.

Dovoljno je da popunite prijavu sa Vašim podacima i na taj način postajete član fan kluba. Naši članovi su ljudi najrazličitijih generacija, od tinejdžera, pa do onih koji su Čolinu karijeru pratili od samog početka.Znači, bez obzira na to koliko imate godina, čime se bavite, kojeg ste pola, iz kojeg grada ili države širom naše planete – postajete ravnopravni član.Korišćenje interneta takođe nije uslov.Kontaktiramo i upoznajemo nove članove koji i ne koriste internet. Ne postoji apsolutno nikakva diskriminacija vezana za ljude koji žele da budu naši članovi !

Članovi fan kluba zaslužni su za postojanje ove stranice. Ukoliko imate želje možete učestvovati u samoj organizaciji oko fan kluba, ili čemu god zelite. Otvoreni smo za saradnju, predloge, kritike i svaka ideja je dobrodošla.
Možete nam slati informacije, raritetne pesme,  slike, video zapise, intervjue, vaše utiske sa koncerata, bilo kakav materijal vezan za Čolu, možete učestvovati u organizovanju odlazaka na koncerte, u priređivanju iznenađenja Čoli...

Mi uživamo u druženju sa najvernijim Čolinim fanovima, u radu našeg fan kluba. Nadamo se da ćete nam se i Vi pridružiti i da ćemo zajedno usavršavati i napraviti klub kakav dolikuje Čoli, našoj najvećoj legendi na prostoru ex Jugoslavije.

Znajte, s`Čolom je uvek prava stvar jer je Čola jedini od svih!

 
_
 

Pobednici prvog regionalnog web festivala

 
webfest
webfest
www.wfest.org
 

   Od 82 prijavljena u kategoriji "personalni" web sajtovi izmedju ostalih ucestvovali su i sajtovi , Negativ benda, Vladimira Graica, Aleksandre Kovac, Novaka Djokovica, Ane Ivanovic, Jelene Jankovic, Nenada Zimonica ...

   Po glasovima publike u kategoriji "personalni web sajtovi":

   Prvo mesto je osvojio sajt fan kluba Zdravka Colica sa 21.35 % od ukupnog broja glasova.

   Na drugom mestu je sajt Novaka Djokovica sa 15.88 % od ukupnog broja glasova.

   I trece mesto osvojio je sajt Visnje Pavlovic sa 9.97 % od ukupnog broja glasova

 
Pobednici Web Festa prema glasovima publike po kategorijama su sledeci:
 

   * Koliko je paznje posveceno sajtovima koje je ziri nagradio a koliko onima za koje se publika odlucila, koliko se misljenja publike i zirija razlikuju i o drugim stvarima mi necemo komentarisati.

   Ono sto zelimo da kazemo je ogromno HVALA svima koji su glasali za nas jer Vasa podrska nama predstavlja najvecu nagradu koju mozemo dobiti.

 
_
 

IZABRANI NAJBOLjI SAJTOVI:

 
 
 
  Fan Klub Zdravka Colica  
  Početna | O klubu | Članovi | Lična karta | Biografija | Diskografija | Novosti | Intervjui | Izjave | Forum | Fotografije
Upoznavanje | Utisci | Download | Stavite poruku | Chat | Kontakt
 
  Web design by EuropeDesign d.o.o.