Fan Klub - Zdravko Colic
 
 
Zdravko Colic - Fan Klub
Pocetna
O klubu
Clanovi
Licna karta
Biografija
Diskografija
Novosti
Intervjui
Izjave
Forum
Fotografije
Upoznavanje
Utisci
Download
Ostavite poruku
Chat
Kontakt
 
 
 

Novi Bečej 23.8.08.

 
 
nazad

 

Počinjem da pišem, a prosto ne znam šta prvo da kažem, odakle da pocnem…

Plan je bio da pre koncerta  kupimo lepu korpu cveća za Čolu što smo i uradili.
Ja, Jeca, Niki i Nina smo bile u Bečeju oko 16:30 h, zauzele prvi red i strpljivo čekale početak koncerta.Tad još uvek niko nije stigao na Tiski kej.Momci iz benda su pristizali I održana je tonska proba.Mi smo postavile transparent koji je savršeno pristajao na ogradi koja je bila tacno 4m, koliko i naš transparent.Stepenice su bile na manje od pola metra od ograde I odmah smo znale da ćemo biti vrlo blizu Čole.Dok smo čekali početak koncerta, otišle smo ja I Jeca da kupimo plišane igračke za Čolu.
Bina je bila malo visoka ali nije bilo strašno.Ionako je Čola, kasnije, najveći deo koncerta proveo na stepenicama i na ivici bine.

Oko 20-20:30h ljudi su počeli da pristižu.To je bila masa!Kad sam se popela na ogradu videla sam da na šetalistu čeka ogroman broj ljudi.Odlično ozvučenje, ogroman broj ljudi, prelepa svetla na bini….ali ipak jedna stvar nas je brinula-kiša.Črni oblaci su pristizali ali kako je vreme odmicalo razvedrilo se.Mislim da je sve bilo savršeno!

Koncert je kasnio oko 20 minuta.Svi smo postali pomalo nestrpljivi, dozivali smo Čolu.Konačno, bend izlazi na binu….Počinju prvi taktovi pesme “Produži dalje”, Čola izlazi na binu uz neviđene ovacije i aplauze oduševljene publike!Onda je usledilo pozitivan šok….Čola u prelepom belom odelu, sa patikama (skejterkama).Čola u patikama na bini, WOW!!Nismo mogle da verujemo ali nam se mnogo svideo nov imidž.Drago mi je što je počeo ležernije da se oblači na sceni.
Nakon što je otpevao “Produži dalje” pozdravio je sve koji su iz Bečeja, a i one koji su došli u Bečej.Takođe je rekao da se nada da kiša neće pasti ali da smo mi jači i od nje!
Čola počinje da peva “Čija je ono zvijezda” I tad nam prvi put prilazi.E tad je počelo srce da mi igra!!Nastala je prva “frka” u publici, ko će da dotakne Čolu.A on ni manje ni više, kod naše Niki, poljubio joj je ruku, a zatim u obraz.Onda je otisao kod Jece i pomilovao je.Sve tri smo se šokirale.Tokom celog koncerta je delio poljupce, silazio u publiku, bio je extra raspoložen.Ja sam mu na “Mangupskoj” dala plišanu kucu i tad sam ga i poljubila prvi put.Znam da sam pomislila “jel ovo stvarno”??!! Ali ni tu nije bio kraj…na “Oj djevojko selen velen” silazi Čola kod nas i ljubi redom Niki, mene i Ninu.
Produžio nam je zivot za 10 godina!Koncert je bio totalno lud, euforican…ali u pravom smislu te reci.Sve, ali bukvalno sve vreme, svi smo igrali i skakali, ruke u vazduhu.Atmosfera je došla do usijanja!Niki mu je dala cveće na našoj himni “Jedina”, a on joj se još jednim poljupcem zahvalio.Dok je pevao refren “Jedine”, svi smo pokazivali na transparent, a on nam je toplim osmehom uzvratio.Inače, tokom celog koncerta je uzvraćao na naše poglede, pokrete…stvarno je bio divan!Ja nisam mogla da verujem šta se dešava, bila sam u transu!
Polako počinju prve kapi kiše.Svi smo se uplašili da će koncert biti prekinut ali ipak kiša je stala.Nekoliko puta je počinjala da pada, pa opet stajala dok na kraju nije počela, pa može se reći, oluja.Vetar je nosio sve, reflektori na bini su se ljuljali, zavesa na bini je letela, pljusti kiša!A mi pevamo, skacemo!!To je bio najlepši deo koncerta…pljušti kiša, a Čola peva.Pravi doživljaj!Ponudile smo mu kišobran ali on ga je uzeo samo radi fazona i odmah nam ga vratio.Pravi kavaljer, neće da mi kisnemo.Svi smo bili mokri do gole koze….ali to nikoga nije omelo da nastavi u istom ritmu.Ipak, zbog kiše Čola nije otpevao tri-četiri pesme.Pošto je završio sa “Čaje šukarije”, otišao je sa bine.Ali nama nije bilo dovoljno, hteli smo jos….ceo kej, ali ceo, je uzvikivao “Čola, Čola”.To nisam doživlea ni u Vršcu, a ni u Beogradu.Otpevao nam je “Zvao sam je Emili” I “Ti si mi u krvi” s kojom je završio ceo concert!
Iako nam je bilo obećano slikanje sa Čolom, to se nije dogodilo jer je došlo do nekih komplikacija.Ali ipak, to nam nije pokvarilo utiske sa koncerta.To je bio provod za 10-ku…I više od toga.Čola nam je svoju pozitivnu energiju i dobro raspoloženje neprestalno prenosio!Bilo mi je predivno, nezaboravno…Čola je učinio da ta noć bude savrćena!!

Maja


Dugo smo planirali koncert i 23.08. je napokon u odbrojavanju stojalo 0, svanuo je i taj dan.Od kada smo došli u NS, nije nam gotovo ništa išlo po planu, pa smo tako tek iza 15 h krenuli po cvijeće pa za N. Bečej.Tamo smo stigli oko 16 i 30 i naravno odmah požurili da pronađemo binu kako bi zauzeli poziciju.Nekoliko minuta posle nas je stigao i bend i počela je proba.Mjerkala sam Sareta, ma najboljeg basistu na svijetu.Jeca ga je zaustavila i pitala da se slikam sa njim, na šta je on rado pristao.Marija i ja smo malo prošetale i skontale da je Čola stigao.Backstage je bio odmah iza bine a Čola je jedno vrijeme stojao tu sa bendom ispred backstage-a.Vidjeli smo ga sa leđa, imao je bijelu kapu i crvenu majcu, ma sladak ko bombona.

Koncert je počeo pjesmom "Produži dalje" a već na drugoj pjesmi "Čija je ono zvijezda" je sišao kod nas.Pružila sam ruke prema njemu a on je uzeo desnu i poljubio a odmah 2, 3 sekunde posle prišao i poljubio me u obraz.Nisam ni slutila da će to Čola da uradi, pa on je prvi muškarac koji mi je poljubio ruku :))))))))

Ovog puta nam je stvarno posvetio dosta pažnje i poslao bezbroj osmijeha.Dok je pjevao "Mangupsku", opet je sišao, mene pomilovao po obrazu a Mariju poljubio i od nje je dobio igračku.

Jednom prilikom je silazio i nije primjetio, a možda je i zaboravio da je na prvoj stepenici cvijeće pa sam ja uzviknula STOP! a Maja mu pokazala prstom kao "NE, NEEE", na sto se on slatko nasmijao.

Drugi put me je poljubio dok je pjevao "Jedina", našu himnu, a ja sam mu tad predala i korpu sa cvijećem i nisam očekivala ponovo poljubac ali je on odlučio da me još jednom baci u trans.

Čola je očito odlučio da me to veče baci u komu pa je uz pjesmu "Oj djevojko selen velen" naglo potrčao prema nama i po treći put to veče me poljubio a onda i Maju i Ninu.Počela je i kiša koja nas je malo rashladila, Čola nam je rekao da nam ni kiša ne može ništa ako priđemo bliže :)))))

Vjetar je bio toliko jak da smo se uplašili da će cvijeće da padne sa bine ali Čola je skontao šta mu govorimo i pokazujemo pa ga je uzeo i dodao Pahulji da ga skloni.Koncert je završio sa pjesmom "Ti si mi u krvi" i skratio ga za 3, 4 pjesme jer je bio jak pljusak.

Drugi dio noći mi nije ostao baš u lijepom sijećanju pa o tome neću baš puno.Samo ću reći da smo se smrzli na onoj kiši i vjetru i da sam još 2 puta vidjela Sareta.

Koncert mi se mnogo svidio, Čola me oduševio, po koji put više ni sama ne znam.Ovaj koncert sada ide na prvo mjesto moje rang liste "najbolji Čolin koncert".

Niki

 

* klipovi


Čija je ovo zvijezda

Hajmo negdje nasamo

E draga, draga

Jedna zima sa Kristinom

Loše vino

Prava stvar

Jedina

Krasiva

Mangupska

Pjevam danju, pjevam noću

Zagrli me

Ti možeš sve al jedno ne

By J.S.

Sare, proba benda

100 puta, proba Čolinog benda


Stiže Čola

Produži dalje

Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi

Krasiva

Čini ti se grmi

Aleksandar Banjac i Nikola Demonja, pauza

Svadbarskim sokakom

Moja draga

Ti možeš sve al jedno ne

Maslinasto zelena

Oj djevojko selen velen

Mađarica

Ruška

Merak mi je

Sto puta

Čaje sukarije

Ti si mi u krvi

By Niki


(+ Kliknite na sliku za uvećanje )

Zaista nigde nikog
Cveće, transparent, igračkice, voda... sve na broju, mi spremni :))))))
NAJBOLJI Bend !!!
Ogromno HVALA Čoli na predivnom koncertu i velikoj pažnji koju nam je posvetio!
Slike by J.S.

(+ Kliknite na sliku za uvećanje )

Slike by Niki

 

 
 
  Fan Klub Zdravka Colica  
  Početna | O klubu | Članovi | Lična karta | Biografija | Diskografija | Novosti | Intervjui | Izjave | Forum | Fotografije
Upoznavanje | Utisci | Download | Stavite poruku | Chat | Kontakt
 
  Web design by EuropeDesign d.o.o.