Fan Klub - Zdravko Colic
 
 
Zdravko Colic - Fan Klub
Pocetna
O klubu
Clanovi
Licna karta
Biografija
Diskografija
Novosti
Intervjui
Izjave
Forum
Fotografije
Upoznavanje
Utisci
Download
Ostavite poruku
Chat
Kontakt
 
 
 

Sidnej 21.03.2009.

 
nazad
 


Moji utisci sa nedavnog Colinog koncerta u Sydny, Australia su predivni i moram ih podeliti sa svim Colinim fanovim sirom sveta, evo kako sam ja dozivela Colin, treci po redu koncert u Sydney, Australia.

Bila sam vrlo uzbudjena kada sam saznala da Cola ponovo odrzava koncerte po Australiji i posle Perth i Melbourne nisam mogla docekati da dodje u Sydney. Cola je odrzao koncert 21/03/2009 u Whitlam Centre, Liverpool. Mnogi Colini obozavaoci su sa nestrpljenjem cekali pred ulazom dvorane jos od 18:30h i sto se vreme priblizavalo nase nestrpljenje je raslo. Prvih 200 obozavalaca Coline muzike dobilo je na poklon DVD sa Marakane i ja sam bila jedna od njih. Kada smo najzad usli u salu nismo mogli da docekamo da Cola izadje na scenu i pocne pevati, iz nekog razloga koncert je poceo oko 21:00h a mi smo vec poceli da dozivamo Colino ime uz zvizduke.

* kliknite na sliku za uvećanje


Colina grupa muzicara je najzad izasla a ubrzo zatim i Zdravko, poceli smo vristati i dozivati mu ime a on je poceo koncert sa pesmom "Produzi Dalje" i mi smo, naravno, pevali sa njim. Posle prve pesme Zdravko nam je pozeleo dobro vece uz zelju da uzivamo. Zdravko je pevao pesme koje svi vec odlicno znamo jer ih mnogo volimo sa svih svojih albuma strijih i novih pa naravno i sa albuma "Zavicaj". Stare Hitove kao sto su; "Ako pridjes blize", "Glavo Luda", "Okano", "Kad bi moja bila", "Pusti, pusti modu", "Madjarica", "Malo pojacaj radio", "Stanica Podlugovi", "Ljubav je samo rijec", "Zlocin i kazna", "Merak mi je", "Kao moja mati", "Zavicaj" i mnoge, mnoge druge....
Dvorana je bila odlicno ozvucena a bila je i prepuna, svi su igrali i zajedno sa Colom pevali, nismo prestajali sve do kraja koncerta. Zdravko je bio vrlo veseo i raspolozen i kao na svakom njegovom prethodnom koncertu dao je sve od sebe za svoje obozavaoce bas onako kako to samo on moze, igrao je, trcao je sa jedne strane pozornice na drugu, paznju je poklanjao svima. U VIP delu svi su zeleli da mu pridju blize i pruze ruku, zagrle ili daju mali poklon za uspomenu. Pred sam kraj jedna obozavateljka je uspela da pridje Coli i da mu Australijski sesir koji je Cola odmah stavio na glavu, izgledao je vrlo zanimljivo jer je to bio prvi put da ga vidimo sa sesirom na glavi.

* kliknite na sliku za uvećanje


Foto aparati su neprestano skljocali u Colinom pravcu a takodje i mobilni telefoni i video kamere, svi smo bili preveseli sto ponovo mozemo otici kuci sa mnogo, mnogo digitalnih fotosa i video snimcima sa Colinog koncerta.
Moram napomenuti da smo na kraju Zdravka dozivali sve dok se nije vratio i odpevao jos nekoliko pesama, zaista smo zeleli da ostane jos mnogo duze sa nama jer nismo zeleli da ga pustimo da ode posto svi znamo da cemo opet dugo cekati da nam se vrati, ja licno dok ovo pisem osecam kako mi suze naviru u oci kako od srece sto sam ga opet videla a tako i od zalosti sto cu ga opet dugo cekati.

* kliknite na sliku za uvećanje


Na zalost Zdravko nije dosao na after party u NOX klubu kako nam je bilo receno ali ipak mi smo ga cekali do vrlo kasno ujutro, ipak mislim da Cola nije odobrio NOX klubu da mogu dati objavu da cemo ga tamo videti ponovo jer poznavajuci Colu on bi svoje obecanje i odrzao. U NOX klubu su dosli samo Colina grupa muzicara.

kliknite na sliku za uvećanje

By Slavica * * * * *


Sve u svemu Zdravko Colic je i ovoga puta odrzao fenomenalan koncert u Sydney i vrlo nas je obradovao i razveselio, sta jos mogu reci, osim, ja licno nemogu da docekam njegov sledeci koncert u Sydney a moja poruka Coli je "Molim te Zdravko dodji nam opet sto pre mozes, mnogo volimo tvoju muziku i tebe"

Veliki pozdrav Zdravku, njogovoj grupi muzicara i porodici od sveg srca zeli dugogodisnja i verna obozavateljka Slavica.

PS pozdrav svim Colinim obozavaocima sirom sveta od Slavice iz Sydney, Australia.

 

 
  Fan Klub Zdravka Colica  
  Početna | O klubu | Članovi | Lična karta | Biografija | Diskografija | Novosti | Intervjui | Izjave | Forum | Fotografije
Upoznavanje | Utisci | Download | Ostavite poruku | Chat | Kontakt
 
  Web design by EuropeDesign d.o.o.