Fan Klub - Zdravko Colic
 
 
Zdravko Colic - Fan Klub
Pocetna
O klubu
Clanovi
Licna karta
Biografija
Diskografija
Novosti
Intervjui
Izjave
Forum
Fotografije
Upoznavanje
Utisci
Download
Ostavite poruku
Chat
Kontakt
 
 
 

Utisci sa koncerta

Vršac 31.05.2008.

 
nazad
 

Vršac... Samo dan nakon Čolinog rođjendana... Da li možete da zamislite koliko smo iščekivali taj koncert, bili presretni što možemo zajedno sa Čolom da proslavimo njegov rođendan na pravi nacin - još jednim spektaklom. Nije u pitanju ogroman prostor i toliko ljudi, kao na Marakani recimo, ali ga mozemo nazvati spektaklom po sjajnoj organizaciji, predivnoj atmosferi, po tome što su se mnogi proveli mozda čak i lepše nego na nekim većim koncertima. Kažu da je bilo oko 5, 8, 10 000 ljudi ali ono što smo mi videli je prepuna hala Milenijum i sve do jedne osobe spremne da uživaju u Čolinim čarolijama.

Nije da se hvalimo ali kao po običaju, mi iz fan kluba smo stigli prvi. Publika još dugo vremena nije bila na vidiku dok se bend spremao za probu. Divno ih je slušati, sjajni su! Sve pohvale za NAJBOLJI BEND !!

Kako opisati tu atmosferu u hali, energiju koju nam je Čola preneo, extra raspoloženje, fenomenalan provod?! Rečima, slikama...? Svi koji su prisustvovali makar jednom Čolinom nastupu znaju da je koncert potrebno doživeti, morate biti tamo, videti i čuti Čolu uživo, osetiti neverovatnu energiju... Čola je trčkarao na sve strane, slao poljupce, osmehe, pružao ruku fanovima... Da li je potrebno uopšte spominjati da je ozvučenje bilo odlično, scenografija takođe, da je bend bio savršen, Čolin glas besprekoran... Te standarde je Čola odavno postavio i sve je bilo profesionalno i perfektno. Ma, prosto se dao ceo, kao što to čini na svakom koncertu.

Čola je JEDINI OD SVIH, koji dođe kada treba, on je sunce našeg neba! Vatru koju Čola zapali niko ne može da ugasi i svi znamo da ta ista vatra gori već decenijama.

Na koncertu smo se sreli i sa vernim Čolinim fanovima koji odlaze na mnoge Čoline koncerte. Godinama se mnoga ista lica srecu u prvim redovima a sada zahvaljujuci fan klubu mozemo zajedno da uživamo u Čolinim čarolijama, da se upoznajemo, družimo... Zelim ovim putem da pozdravim sve verne fanove koji posecuju stranicu fan kluba.

Aleksandar, jedan od najvernijih Čolinih fanova, napravio je transparent sa natpisom ZDRAVKO SRETAN ROĐENDAN. Takođe je predložio da u jednom trenutku, između pesama, otpevamo Čoli rođendansku pesmu. Tu ideju nije uspela da čuje cela hala ali su prvi redovi pevali, Čola je čuo i zahvalio se.

O poklonu fan kluba koji su par članova uručili Čoli nakon koncerta mozete pročitati OVDE

I da zaključim. Koncert je bio FENOMENALAN !!!

J.S.

Bilo je toliko lepo da prosto ne znam odakle da krenem….Taj 31.05. ću pamtiti kao jedan od najjsrecnijih dana u mom životu! Sve je bilo savršeno, od organizacije, preko benda, prostora u kome se održavao koncert, pa sve do Čole. To je bio najlepši rođendanski poklon koji sam u životu ikada dobila.

Krenula sam sa mamom iz Bg-a oko 13:30, ne bi li se u Vršcu nasla sa Jecom i Zoricom. Jedva sam dočekala da stignem, da vidim kako izgleda hala… Bila sam uzbuđena kao nikad! Kupile smo karte, a onda je krenulo kruženje oko hale “Milenijum”. Malo smo osmotrile šta se gde nalazi i unutra ušle taman na probu benda. Uspela sam da upoznam Saleta, Sareta i Paju iz benda. Baš su super momci…
Bend je, kao i obično, bio odlično pripremljen. Sve je nagoveštavalo veliki dogđjaj.
Zauzeli smo mesto u prvom redu, tik pored bine, i bila sam presrećna…. Bina nikad nije bila bliža, Čola mi je bio na pola metra. Jooj, moje sreće… Dok smo čekali, upoznali smo neke Čoline fanove koji posecuju sajt fan kluba ali nikad nisu ostavili nijedan post. Oni su znali nas, naša imena, teme sa foruma a mi o njima ništa…Javite nam se ljudi!
Jedan dečko, veliki Colin fan, (Aleksandar čini mi se) je doneo veliki transparent na kome je pisalo:”Zdravko, srećan rodjendan”. To je bilo njegovo iznenađenje za Čolu….
Dok smo čekali, meni i Jeci je prišao Čolin asistent Zoran Pahulja da nam kaže da ćemo se posle koncerta sresti sa Čolom. Dobro se nisam srušila kad sam to čula…(sve o susretu možete da pročitate u rubrici “Upoznavanje”, ”Čolin rođendan ”)
Nego, da se ja vratim na koncert… Početak je bio zakazan za 20:00 ali je malo kasnio. Toliko sam bila nestrpljiva da počne, da vidim Čolu, da sam se skroz smorila. A onda, oko 20:20, izlazi bend na binu i počinju uvodni taktovi pesme “Produži dalje”.
Tad izlazi Čola na binu, u crnom odelu. ”Milenijumom” se ori aplauz i Čola se poklanja i počinje da peva. ”Produži dalje, produži dalje, idi od mene jer jos si djete…..”, bolji pocetak nisam mogla da zamislim! Čola je odmah na početku počeo da skace, igra….
Druga pesme je bila “Čija je ono zvijezda” i tad se Čola približava ivici bine (tj.meni). Kad sam videla koliko mi je blizu, nisam mogla da verujem. Pa skoro da sam mogla da ga dotaknem. Tad mi je i prvi put pružio ruku. Istopila sam se u trenutku… JJJJJJJ Ređale su se pesme, jedna za drugom, a ja sam se skroz pogubila. Igrala sam i pevala bez prestanka. Ustvari, pevali smo ja i Čola zajedno jer smo se ceo koncert gledali, smeskali jednom drugom. Pa sad kad se setim, ne mogu da verujem.
Ali moram nesto da kazem… ONE SIPKE SU BILE ZAKON, nema sta!!!!!!!
Jeca me je prozvala “druga Niki”. Nisam se skidala sa sipke. A kad se popnem, Čola je tacno ispred mene. Pružim ruke i mogu da ga dotaknem. Sad kad mogu da uporedim, Marakana je bila ništa za ovaj koncert. Neverovatno koliko je Čola bio bliže, koliko je bio bliskiji sa svojom publikom. Kao da svakom od nas posebno peva.
Mislim da ne moram da se ponavljam…. Zna se kakav je Čola na koncertima. Pevao je svom dusom, iz sveg glasa, a uz to dodao i skakanje i trcanje celom binom, kao neki decak. Čola ko Čola, lik nad likovima. Ma ceo koncert je bio nasmejan, srce nam je grejao. I stvarno je neverovatna ta pozitivna energija o kojoj se toliko priča. To se mora doživeti. Ona jednostavno obuzima, ne možete da stanete da igrate i pevate. Hitovi su se ređali… Malo tužne balade, a zatim brže pesme… Sve je to Čola izveo na jedan poseban način, onako kako samo on to moze. I jos dva, tri puta mi je pruzio ruku…. hehehehe, kako mi je samo tad bilo...
U pauzi između dva bloka smo skinuli transparent sa šipke i podigli ga tako da ga cela hala vidi. Kad je Čola izašao, a mi smo još držali transparent u vazduhu, skroz nam je prišao, poklonio se i zahvalio. Pevali smo mu i rođendansku pesmicu, a on je odusevljeno rekao:”Oooo, hvala Vam puno”.
I drugi blok pesama je bio odličan.Cela hala je bila na nogama (ja sam bila na sipkama... hahahaha... Nikad u životu se nisam bolje provela… A jos kad je Čola naređao “Madjarica”, ”Ruska”, ”100 puta”, ”Merak”, ”Pusti, pusti modu”… ijaooo…. HAOS!!!!
Zadnja pesma je bila “Čaje sukarije”….To još uvek nije bio kraj, publika je želela još i Čola se vratio da otpeva “Stanica podlugovi”, ”Zvao sam je Emili” i za kraj neizostavan evergreen “Ti si mi u krvi’. Tad su suze već navirale…
Sve što je lepo ima kraj ali nažalost taj kraj dođe najbrže. Koncert je tako brzo prosao, kao sekund… Ali nije bilo vremena za tugovanje… Čekalo me je ostvarenje moje životne želje, nečega žto ću pamtiti ceo život….!!!

Maja

* kliknite na sliku za uvećanje


 

 

 

 


Pogledajte samo pozdrav i tu blizinu ... ^^^slika iznad^^^

 

<<< Obratite pažnju na našeg medu u vazduhu

Ne brinite, nismo gađali niti pogodili Čolu ... Pao je pored Saleta :))))))Klipovi...

* kliknite na naziv pesme


Proba BENDA

Čija je ono zvijezda

Živiš u oblacima mala

E draga, draga

Zavičaj

Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi

Loše vino

Mangupska

Pjevam danju, pjevam noću

Glavo luda

Čini ti se grmi

Mađarica

Merak mi je

Stanica podlugovi

Kao moja mati

Ti si mi u krvi

 
  Fan Klub Zdravka Colica  
  Početna | O klubu | Članovi | Lična karta | Biografija | Diskografija | Novosti | Intervjui | Izjave | Forum | Fotografije
Upoznavanje | Utisci | Download | Stavite poruku | Chat | Kontakt
 
  Web design by EuropeDesign d.o.o.